Vrijwilliger worden

Home > Vrijwilliger worden

Stichting KEA wil kennis over, begrip voor en de mogelijkheid van euthanasie bij psychische aandoeningen vergroten.

Hoe we dat willen doen kun je hier lezen. Plannen genoeg dus, maar om ze te realiseren moet er veel werk worden verzet. Wij hebben jullie daarbij nodig. Vele handen maken licht werk. Meld je aan om te helpen. Wij zijn nog in de beginfase. Het krijgt gaandeweg vorm, de eerste werkgroepen zijn van start gegaan. Opgave verplicht tot niks. Het is hard nodig dat er iets gebeurt. Heel fijn als je je wilt aansluiten.

We zoeken:

Vrijwilligers voor:

Heb je zelf een idee over wat gedaan zou kunnen worden dan horen we graag van je.