Home > Info > Wetenschap & kennis > Patiënten gezocht voor levenseinde onderzoek Religiewetenschappen Radboud Universiteit.

Iline Ceelen, PhD kandidaat, van de faculteit vergelijkende Religiewetenschappen aan de Radboud Universiteit doet in het kader van haar promotietraject, onderzoek naar de betekenisvolle momenten voor euthanasie om alle betrokkenen beter te kunnen steunen in de toekomst. We zoeken mensen die in de laatste fase met haar in gesprek willen gaan en stil willen staan bij de momenten die anderen kunnen helpen als zij er niet meer zijn.