Voorstellen

Berichten
      Wouter
      Sleutelbeheerder

Hallo, Mijn naam is Wouter en ik ben een van de vrijwilligers van Stichting KEA. Anderhalf jaar geleden heeft mijn lieve vrouw euthanasie gekregen vanwege ondraaglijk en uitzichtloos psychisch lijden. In het hele euthanasietraject zijn wij zo fijn begeleid door de medewerkers van Expertisecentrum Euthanasie, dat ik graag iets soortgelijks zou willen betekenen voor een ander. Daarnaast vind ik het zelf ook fijn om lotgenotencontact te hebben. Ik vind het fijn om te vertellen over wat ik heb meegemaakt en vind het net zo fijn om te horen wat anderen meemaken. Die uitwisseling vind ik prettig en troost mij ook, omdat ik me dan wat minder alleen voel. Herkennen jullie hier iets van? Of juist helemaal niet? Welke thema’s houden jou bezig?

• Dit onderwerp is gewijzigd 1 maand, 4 weken geleden door Wouter.
      • Dit onderwerp is gewijzigd 5 dagen, 11 uren geleden door Wouter.
      Dineke Linzel
      Sleutelbeheerder

Hai Wouter, ik ben op het Forum, ziet er mooi uit! Hartelijke groet Dineke

Ik ben op het Forum om te testen of ik er wegwijs in kan worden.
      Eerste reactie: als we mensen willen helpen die lotgenoten zoeken, zullen we daar een inleidend en ‘uitnodigend’ tekstje voor moeten maken. Met een soort instructie van wat iemand moet of kan doen als hij lotgenoten(groepen) zoekt. En bijvoorbeeld linkjes naar bestaande initiatieven voor lotgenotengroepen.

Verder kan ik aan de lay out van de webpagina niet zien wanneer ik op de website van KEA ben of op het (als het goed is besloten) forum.

Hartelijke groet, Marcel

Weergave van 2 reactie threads
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.