Stichting Komma

Home > Info > Links > Stichting Komma

Stichting Komma gaat naar ouders toe om hun levensverhaal op beeld vast te leggen door middel van een mooi gefilmd, uitgebreid interview. In dit gesprek bespreken we het leven, beginnend bij de vraag ‘waar ben je geboren?’ en eindigend met een levensles die je aan je kind(eren) wil meegeven. Doordat al deze herinneringen en verhalen worden vastgelegd kunnen ouders voortleven en wordt er symbolisch een komma, in plaats van een punt achter hun leven gezet.